Оце так: Бійця АТО викрили у любові... до Росії (фото)

Чоловік вболіває за збірну РФ на Чемпіонаті світу з футболу-2018.

Фото: ФБ

Президент асоціації міні-футболу Волині, учасник АТО на Донбасі Сергій Голоскоков відкрито вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу, який проходить у РФ. Обурення даними діями чоловіка українські бійці висловили на сторінці громадської організації "Спілка воїнів АТО Волині" в Facebook, опублікувавши відповідні фото, повідомляють Патріоти України.

"У той час, коли на Горохівщині ховають героя, Вільчинського Миколи Григоровича, який загинув від кулі снайпера, на Волині вмирають 2 демобілізованих захисника, на сході знову 2" двохсотих", 6 "трьохсотих", вболівати за країну агресора, радіти його успіхам, публічно фотографуватися з триколором і виставляти фото в мережу - дуже обурливий факт", - сказано в повідомленні.

АТОшникі підкреслили, що якщо Голоскоков "заплутався", тоді у нього "дуже мало часу, щоб визначитися чи Україна, в якій він живе, працює, захищає", або "Росія - вокзал, чемодан".

"За даним фактом просимо зацікавитися працівників СБУ його діяльністю і бачення себе в Україні", - додали вони. Відзначається, що в спортивному середовищі Волині засуджують таку поведінку Голоскокова, і вимагатимуть його відставки з поста президента асоціації міні-футболу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...