Оце так: Через мадодерів низка сіл на Черкащині та Одещині лишилась без світла

Негода в Україні знеструмила сотні населених пунктів, а мародери тільки ускладнюють роботу обленерго.

Ілюстрація: avatars.mds.yandex.net

В Одеській і Черкаській областях мародери почали масово красти дроти і інші елементи з упалих через негоду електроопор, повідомляють Патріоти України.

Так, як повідомили в "Одесаобленерго", в одному тільки Арцизькому районі за кілька днів викрали понад 3,5 тонни проводів.

У той же час в Одеській області залишаються без світла 79 населених пунктів, які постраждали від бурі 18 січня.

На Черкащині, де також пройшлася буря, поки аварійні бригади ліквідували наслідки негоди, мародери ускладнювали роботу енергетикам.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, в селі Фурманка, що на Уманщині, невідомі вкрали масло з трансформаторної підстанції. Як наслідок, без електроенергії залишилося більше 90 будинків.

Також після аналогічної крадіжки в селі Шабастівка Монастирищенського району без світла залишилося понад 70 будинків.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...