Оце так: Фаната "ДНР" помітили в ще одній рекламі на українському ТБ (відео)

Чоловік нині не приховує своїх сепаратистських поглядів.

Скріншот

Актор Михайло Бовдуй, який підтримує терористів "ДНР" , знімався в рекламі українського пива "Сармат", повідомляють Патріоти України.

У рекламному відеоролику Бовдуй представлений в якості фаната футбольного клубу Донецьк "Шахтар". Разом з іншими акторами він співає фанатську пісню "Команда славна".

Бовдуй з'являється на четвертій секунді. Він сидить в зеленій кофті справа

Нагадаємо, що Бовдуй знявся в ще одній відомій рекламі, яка до сих пір часто крутиться на українському телебаченні "Цифрове телебачення Т2 / Ти ба як просто!". При цьому його колега, вокалістка Донецького музично-драматичного театру і викладач співу Елеонора Борисова розповіла, що зараз Бовдуй займається агітацією для терористів "ДНР".

Крім того, м'я Бовдуя знайшли серед акторів, які грають в одному з театрів окупованого Донецька. А в 2018 році окупанти вручили Бовдую "державну" нагороду.


Відеоінтерв'ю Бовдуя українському порталу, яке було опубліковано в липні 2013 року.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...