Оце так: ІДІЛ погрожує вбивством Роналду

Скріншот

Терористичне угрупування "Ісламська держава" поширила новий плакат на футбольну тематику, повідомляють Патріоти України.

На пропагандистській листівці форвард "Реалу" Кріштіану Роналду зображений на колінах. За португальцем стоїть терорист з ножем в руці.

Плакат супроводжується підписом: "Наші слова - це те, що ви бачите, а не те, що ви чуєте. Ви просто чекаєте. І ми чекаємо".

Раніше "Ісламська держава" назвала "ворогом Аллаха" тренера збірної Франції Дідьє Дешама і випустила листівки з погрозами Мессі і Неймара. Також поширювався плакат з погрозами терактів під час ЧС-2018.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...