Оце так: На Хресній ході в Києві розгорнули прапор Росії (фото)

У центрі Києва під час так званої Хресної ходи віруючих Української православної церкви Московського патріархату з нагоди 1030-річчя Хрещення Русі одна з учасниць розгорнула прапор Росії, повідомляють Патріоти України.

Так, інцидент стався на вулиці Грушевського біля будівлі Кабінету міністрів. Відзначається, що практично відразу після того, як жінка дістала російський триколор, люди навколо почали називати її "провокатором".

Пізніше до неї підійшли поліцейські й сказали прибрати прапор, який жінка несла догори дригом. Крім того, в колоні був помічений чоловік, який ніс фотографію з зображенням глави російської православної церкви патріарха Кирила.

Джерело: УНІАН

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...