Оце так не щастить: У Скадовську зіткнулися авто патрульних та швидка допомога

Обійшлося без загиблих і важких травм.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

На одному з перехресть у Скадовську ввечері 19 серпня потрапили у ДТП автомобілі патрульної поліції з Дніпра та швидкої допомоги. Постраждали двоє людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Херсонської області.

Встановлено, що обидва автомобілі рухалися в одному напрямку – швидка попереду, а патрульні позаду. За словами свідків, швидка їхала без маячків, а патрульна машина, увімкнувши звуковий сигнал і маячки, намагалася її випередити.

Зіткнення сталося, коли на перехресті водій швидкої почав повертати ліворуч. Внаслідок ДТП водій швидкої та фельдшер отримали легкі тілесні ушкодження, поліцейські не постраждали.

Нагадаємо, раніше з'явилися важливі деталі смертельної ДТП за участю олігарха Димінського.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...