Оце так: Під Києвом відкрили "фан-зону" до ЧС-2018, який пройде у Росії (фото)

У міськраді Ірпеня заявили, що це не ініціатива місцевої влади.

Фото: Правда Ирпеня

У місті Ірпінь Київської області біля одного з торгових центрів невідомі встановили першу так звану фан-зону до Чемпіонату світу-2018 з футболу, який приймає країна-агресор РФ. Міськрада не має до цього відношення, заявив заступник мера міста Дмитро Христюк, повідомляють Патріоти України.

Раніше сьогодні місцеве видання "Правда Ірпеня" повідомило, що біля ТРЦ на вулиці Соборній, 160, встановили великі тенти й екран розміром 2,5х2 м для трансляції просто неба футбольних матчів, показ яких бойкотують українські телеканали.

За словами Христюка, це не ініціатива місцевої влади. Він зазначив, що, "можливо, хтось у приватному режимі планує організовувати". Чиновник уточнив, що він проти організації громадських заходів, пов'язаних з футбольним чемпіонатом, який проходить у Росії. Пізніше новина із сайту про відкриття "фан-зони" була видалена.

Джерело: LIGA.net

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...