Оце так поворот: У США заарештували важливого екс-соратника Трампа

Колишній радник президента США Дональда Трампа політтехнолог Роджер Стоун в п'ятницю, 25 січня, був арештований в місті Форт-Лодердейл, штат Флорида, повідомляють Патріоти України.

Стоуну, який був радником Трампа в ході його президентської кампанії, пред'явлені звинувачення за сімома пунктами в рамках розслідування про передбачуване російське втручання у вибори в США.

Зокрема, політтехнолога інкримінують лжесвідчення, перешкоджання правосуддю і тиск на свідків. Велика частина звинувачень стосуються неправдивих свідчень, які, як стверджується, дав Стоун в ході розслідування справи.

Очікується, що в п'ятницю, 25 січня, відбудеться суд, на якому екс-радник Трампа заявить, визнає він себе винним чи ні. Також буде прийнято рішення про запобіжний захід.

Звинувачення Стоуну пред'явлені спеціальним прокурором Робертом Мюллером, який розслідує передбачуване російське втручання.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...