Оце так: Росіянин очолив збірну України з біатлону

​Спеціальна комісія призначила російського спеціаліста Андрія Прокуніна головним тренером жіночої збірної України з біатлону.

Фото: ukrinform.ua

Андрій Прокунін був призначений на посаду старшого тренера жіночої збірної України з біатлону за підсумками засідання спеціально створеної комісії, яке відбулося 1 травня, повідомляють Патріоти України.

Попереднім місцем роботи 40-річного Андрія Прокуніна була збірна Південної Кореї, яку він готував з 2016 року. Новий тренер жіночої збірної України з біатлону вже прокоментував своє призначення: "Звичайно, я розумію реакцію частини українських уболівальників на моє призначення. Розумію також, що змінити думку людей буде складно. Я хочу сказати, що робота зі збірною України - це певний професійний виклик для мене. Це цікаво, і в той же час хвилююче, відповідальність при цьому колосальна", - сказав Прокунін.

Допомагати Прокунін буде особистий тренер Дар’ї Блашко, яка переїхала з Білорусі в Україну, Володимир Махлаєв, а також Валерій Лєсніков, який працював з лижницею Валентиною Шевченко і збірною Казахстану з лижних гонок. Також з основною командою продовжить роботу Григорій Шамрай.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...