Оце так: Російський співак, який підтримує Путіна, похвалився... теплим прийомом у Києві

Пресняков заявив, що тільки зараз "реально став патріотом своєї країни".

Фото: ЗМІ

Російський співак Володимир Пресняков-молодший, який підтримує політику президента РФ Володимира Путіна та знаходиться в "Чистилищі" українського центру "Миротворець", похвалився теплим прийомом у Києві, повідомляють Патріоти України.

Артист на прикладі поїздок в українську столицю пояснив, як відчув себе справжнім патріотом. Заплутану заяву він зробив під час інтерв'ю "Медузі".

"Не те що не був, я просто не звертав уваги. Якось дивився через рожеві окуляри на все, ніколи не бачив поганого. Якщо я заходив в бар, я бачив завжди прикольних людей, веселих. А тут я став, як сказати, по-справжньому патріотом... "- зізнався він.

Після прохання пояснити, що означає "по-справжньому стати патріотом", він згадав про свої поїздки в Київ і теплий прийом в Україні.

"По-справжньому - це значить, приїхати до Києва, і до тебе на вулиці підходять незнайомі люди і кажуть: "Вова, невже ти в Києві, господи, цього не може бути, дай я тебе обійму". І це не одна людина, не дві - їх багато, і ти починаєш розуміти, що люди живуть добром - не війною, не злобою, а добротою. І тебе це підігріває, причому дуже сильно", - заплутано вимовив він.

Така відповідь збентежила і журналіста, який попросив уточнити, де ж в цьому "патріотизм".

"Патріотизм - це патріотизм Землі. Коли ти розумієш, що людей, які хочуть сміятися, хочуть любити, хочуть мати дітей, - більше. Ти можеш цього не зрозуміти", - дивно підсумував Пресняков.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...