Оце так "сервіс": У Києві водій Uber жорстоко побив жінку

У Києві водій популярного таксі Uber побив пасажирку. Нею виявилася знайома заступника глави Адміністрації президента України Дмитра Шимківа, повідомляють Патріоти України.

"Дружину мого друга побив водій Uber. Людина в клініці Шалімова, поліція займається справою. Будьте обережні, бережіть себе! І Люди, якщо поруч з вами б'ють людину, не стійте байдуже!" - написав він на своїй сторінці в Facebook, додавши, що удари завдавалися по голові.

У коментарях під постом служба таксі відреагувала на даний інцидент і попросила Шимківа уточнити подробиці.

"Ми (Uber. - Ред.) сильно стурбовані вашим повідомленням. Будь ласка, напишіть нам особисте звернення і вкажіть дату поїздки, щоб ми могли вжити необхідних заходів", - звернулися до чиновника. На що він відповів: "Ситуація сталася сьогодні (10.08.18) днем близько 13:00 у Києві".

Також під постом посипалися гнівні коментарі від користувачів на адресу служби таксі. "Жесть!", "Який жах", "Загроза життю реальна, а не віртуальна. Сьогодні Uber в Україні став дном", - висловилися користувачі.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...