Оце так: Сотні українських туристів застрягли на курорті в Африці

Туроператор і перевізник звинувачують один одного, а люди не розуміють - коли ж чекати рейсу.

Ілюстрація: ru.wikipedia.org

Близько трьохсот українських туристів другу добу не можуть вилетіти в Україну з Тунісу, повідомляють Патріоти України.

Частина туристів перебувають в аеропорту міста Монстир і не мають ніякої інформації про запланований виліт. Іншу групу туристів, які повинні були вилетіти до Харкова о 07:35 28 червня, розмістили в готелі міста Сус.

"Нічого не обіцяють. Кажуть хто що - хтось обіцяє виліт, хтось говорить - сьогодні вильоту не буде", - повідомляють туристи.

У консульстві України в Тунісі заявляють, що причиною затримки рейсу стала відсутність палива для заправки літака і туроператор нібито повинен вирішити проблему протягом кількох годин.

Раніше в авіакомпанії Bravo Airways повідомили, що рейси, які повинні були виконуватися 27 червня з Києва, Львова та Харкова до Монастира (Туніс) (BAY7371, BAY7372, BAY7375, BAY7376, BAY7377, BAY7378, BAY7373, BAY7374) були скасовані через відсутність оплати рейсів з боку туроператора Oasis Travel. За словами авіаперевізника, туристична компанія не оплатила рахунки за 9 рейсів.

У свою чергу туроператор покладає провину на авіаперевізника. "Авіакомпанія Bravo Airways має заборгованість перед аеропортами Тунісу і не має коштів для оплати посадки, обслуговування і зльоту рейсів в аеропортах Туніської республіки і, ймовірно, тому відмовилася їх виконувати 27/06/2018", - сказано в заяві Oasis Travel.

Джерело: ТСН.ua

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...