Оце так: Тітушку, який добивав пораненого журналіста Веремія, відпустив суд

Прокуратура оскаржуватиме цей вирок в Апеляційному суді Києва і наполягатиме на покаранні у вигляді позбавлення волі терміном на 6 років.

Ілюстрація: ЖЖ

Шевченківський районний суд Києва оголосив вирок у справі про напад на журналіста газети "Весті" В'ячеслава Веремія під час подій Євромайдану, повідомляють Патріоти України.

Суд визнав винним обвинувачуваного у цій справі Юрія Крисіна. Суддя Олег Вінник призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Це означає, що якщо впродовж 2 років Крисін не вчинятиме кримінальних правопорушень, він буде звільнений від відбування покарання в місцях позбавлення волі.

Генеральна прокуратура просила для нього 6 років позбавлення волі. Крисін визнав себе винним у хуліганстві.

Крисін прибув на суд незаарештованим, оскільки як запобіжний захід мав лише особисте зобов'язання. Після оголошення вироку він вільно залишив залу суду.

У вироку суддя проігнорував той факт, що Крисін має непогашену судимість за статтею Кримінального кодексу щодо незаконного зберігання боєприпасів. Оголошуючи вирок, суддя заявив, що Крисін не має судимостей. Крім того, суддя не врахував той факт, що Крисін мав судимість 2010 року за ненавмисне вбивство.

Воплі скрепної душі: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...