Оце так: У Дніпрі поліцейський на автівці з "лівими" номерами збив пішохода (фото)

У Дніпрі на Слобожанському проспекті автомобіль Toyota Avalon збив 20-річного пішохода. Від удару хлопця підкинуло і він впав на дах автівки Постраждалий був госпіталізований до лікарні, повідомляють Патріоти України.

За даним фактом прокуратурою Дніпропетровської області вносяться відомості в ЕРДР за ч. 1 ст. 286 ККУ. Поліція призначила службову перевірку.

Як пише у "Фейсбуці" активіст Олександр Слободенюк, автомобіль мав цивільні номери і є службовою автівкою начальника Дніпровського відділу поліції Олега Кобаненко.

Також за даними активіста, на автіці встановлені номерні знаки від іншої автівки.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...