Оце так: У Дніпрі водій не помітив поліцейського, який зробив зауваження, й збив його (фото, відео)

Встановити особу затриманого не вдалося, оскільки він не надав посвідчення водія та документи на транспорт.

Скріншот

4 серпня біля ТЦ Вавілон у Дніпрі водій Skoda збив поліцейського. Він хотів проїхати на правий берег через перекритий міст, не показував документи і говорив, що у нього в автомобілі нібито техніка, яку треба перевезти, передають Патріоти України.

Патрульни запевнив, що подібні документи не дають права перетинати Новий міст. Водій почав сперечатися, бо патрульний був змушений заблокувати авто спеціальними конусами, щоб той не поїхав на міст. У цей час водій Skoda почав рух і наїхав на співробітника поліції.

Після затримання чоловіка, який збив поліцейського, приїхав його батько. Він знімав весь процес з'ясування обставин на камеру й звинувачував поліцейських у беззаконні. За версією самого затриманого, він хотів проїхати по Новому мосту, оскільки перевозив техніку й його машина входить до списку транспорту, яким дозволяється перетинати міст. Однак він не надав жодних відповідних документів. Поліцейський заборонив йому проїзд й відійшов від чоловіка.

Водій подумав, що можна їхати і рушив. Він запевнив, що у цей момент не бачив офіцера, а коли помітив, то одразу ж загальмував. Однак патрульний вже впав на землю. Наразі затриманого доставили у відділок поліції для встановлення особи і подальших дій.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...