Люди! Кого ми обираємо?! У Кривому Розі п'яний депутат влаштував стрілянину з балкона

Під час обшуку, правоохоронці виявили в квартирі порушника травматичний пістолет, навчальну гранату Ф-1 та іншу зброю. Дозвільних документів на домашній арсенал у нього не було.

Ілюстрація: ЖЖ

У Кривому Розі депутат районної ради від фракції "За рідне місто" Володимир Хотькін в стані алкогольного сп'яніння відкрив стрілянину з балкона власної квартири на 5 поверсі. Про це пише "Первый городской", повідомляють Патріоти України.

Увечері 25 грудня сусіди чоловіка повідомили у поліцію, що він у нетверезому стані стріляє з балкона власної квартири. За словами очевидців, поряд з депутатом був його неповнолітній син. Стрілянина велася з травматичної зброї, інформації про постраждалих немає.

Під час обшуку, правоохоронці виявили в квартирі порушника травматичний пістолет, навчальну гранату Ф-1 та іншу зброю. Дозвільних документів на домашній арсенал у нього не було.

За словами сусідів, конфлікти в родині Хотькіних трапляються часто. Основна причина - пристрасть глави сімейства до спиртного. Через це страждають діти депутата – дочка-підліток і 7-річний син.

Окрім того, дружина депутата написала на чоловіка заяву в поліцію за насильство в сім'ї.

Тепер члена Саксаганського райради чекає притягнення до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю по ст. 263 Кримінального Кодексу України. За це можна відправитися за грати на термін до п'яти років.

За незареєстровану зброю чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...