Оце так: У Кривому Розі випав чорний та червоний сніг (фото, відео)

В місті Кривий Ріг Дніпропетровської області випав сніг чорного та червоного кольору. Про це пише місцевий сайт "Кривий Ріг LIFE", посилаючись на очевидців, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що чорний сніг помітили біля заводу «Арселорміттал». За словами місцевих жителів, колір снігу варіюється від темно-сірого до чорного.

Крім того, 4 грудня в мережі з'явилося нове відео, на якому відзнято червоний сніг, що лежить в Кривому Розі. Зазначимо, що це вже не перші повідомлення про випадання в місті червоного снігу. Один з найвідоміших таких випадків стався в 2012 році.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...