Оце так: У Києві детектив НАБУ збив пішохода

Потерпілий перебуває в лікарні.

Ілюстрація: ЗМІ

У Києві вночі, 2 квітня, детектив Національного антикорупційного бюро України на автомобілі збив людину, повідомляють Патріоти України.

"У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детектив НАБУ став учасником дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої постраждав пішохід", - сказали в прес-службі НАБУ "Українським Новинам".

Сам детектив НАБУ співпрацює зі слідством. Експертиза показала, що управління транспортним засобом водій здійснював в тверезому стані. З'ясовуються обставини ДТП: вивчаються відеоматеріали, проводиться опитування свідків.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...