Оце так: У Києві п’яні чоловіки побили поліцейського у метро

Скріншот

На станції метро Арсенальна у Києві поліцейського із тілесними ушкодженнями госпіталізували після того, як його побили двоє хлопців. Про це пише прес-служба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що чоловіки намагалися зайти на станцію до її відкриття. Коли ж працівник поліції відчинив двері, одразу стався конфлікт: зловмисники із кулаками накинулися на поліцейського у вестибюлі біля кас. Після цього вони намагалися втекти, але їх затримали та доставили до кімнати поліції.

Поліція з‘ясувала, що правопорушники – уродженці міста Прилуки, 1996 та 1993 років народження. За результатами тесту на алкоголь вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Обох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції у метрополітені відкрито кримінальне провадження за ч 2. ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до п’яти років позбавлення волі, додали в поліції.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...