Оце так: У Києві під будівлею ЦВК помер екс-нардеп та відомий у минулому політик (доповнено)

Померлим виявився колишнім помічником екс-президента Кучми

Сьогодні, 31 січня, у Києві прямо на вулиці від серцевого нападу помер екс-депутат Верховної Ради другого скликання, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що чоловік помер прямо на вулиці під будівлею ЦВК. Він прямував у Центрвиборчоком у своїх справах. Раптом чоловіку стало зле, очевидці викликали "швидку", але лікарі констатували смерть.

За попередньою інформацією, у нього стався серцевий напад. Чоловіку на вигляд приблизно 60 років. Зараз на місці працює оперативно-слідча група.

Померлим виявився екс-нардеп Анатолій Корж, котрий був парламентарієм з 1990 по 1994 роки. Трагедія сталася сьогодні, 31 січня. Корж помер прямо у ЦВК, неподалік котрого і проживав. Причина смерті підтверджена - серцевий напад. 71-річний ветеран політики вийшов з домівки на вулицю і через якийсь час йому стало зле.

Корж був членом комісії ВР з питань оборони і державної безпеки. З квітня 1996 року по січень 1997 року очолював відділ кадрів АП. Померлий 1993-го, а потім з жовтня 1997 по березень 2005 року був особистим помічником екс-президента Кучми. У квітні 2005 року прийняв рішення про відхід з політики.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...