Оце так: У Києві виготовляли фальшиві дипломи для "чиновників "ДНР"

Без документа про вищу освіту неможливо отримати посаду міністра окупаційної влади - російські куратори почали перевірку місцевих ватажків.

Ілюстрація: nv.ua

У Києві бойовикам "ДНР" виготовляли підроблені дипломи про вищу освіту, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Контррозвідка, спільно зі слідчими Головного управління СБУ, накрила цілий "документ-сервіс", який працював на ворога. Перед візитом СБУ власник намагався спалити в туалеті речові докази.

Контррозвідники вилучили тисячі якісних підробок на гербовому папері, серед яких є свідоцтва про право власності, документи про вищу освіту і навіть дипломи кандидатів і докторів наук. Їх виготовляли для керівництва військової розвідки, керівництва безпеки бригади Привид, так званого першого заступника міністра державної безпеки "ДНР". Відрізнити ці підробки від оригіналу може тільки фахівець.

У ОРДЛО після визнання Росією паспортів "ЛДНР" почалася так звана переатестація вищого керівництва. Без документа про вищу освіту неможливо отримати посаду міністра окупаційної влади - російські куратори почали перевірку місцевих ватажків.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...