Оце так: У Росії з літака випало 9 тонн золота

Техперсонал стверджує, що перед рейсом все перевіряли і уяви не мають як таке могло ставитись

Фото: ЗМІ

У Росії в аеропорту Якутська з злітаючого транспортного літака Ан-12 вивалилося 9 тонн золота, повідомляють Патріоти України.

Як зазначається в Telegram-каналі Mash, перед цим літак ледь не впав відразу після вильоту, при цьому, що саме сталося на борту літака, до кінця зараз невідомо, але на землі вже виявлені кілька частин, вирваних з фюзеляжу лайнера.

Також відомо, що відразу після зльоту у Ан-12 відірвало одну із стулок вантажного люка. "Якутія, ау, прокидайся. Го гуляти! На борту Ан-12, у якого сьогодні при зльоті відвалився вантажний люк, знаходилися 9 тонн золота. велика частина вантажу під час аварії вивалилася з літака. Зараз його намагаються зібрати на злітній смузі і в навколишніх кущах-полях", - йдеться в повідомленні.

"Це злітно-посадкова смуга аеропорту в Якутську. Так, це золото. Так, 9 тонн. Велика частина десь полях в окрузі", - прокоментували фото в Mash.

"На даний момент в аеропорту Якутська і околицях знайдені 172 злитка. Кожен такий брусок важить 20 кг. Всього на борту знаходилося золото на 21 млрд 600 млн рублів", - додали пізніше в повідомленні.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...