Оце так: У скандального екс-прокурора знайшли елітне житло в Криму (фото)

Нерухомість переоформлена за російським законодавством, податки Гаєвий платить окупаційній владі.

Фото: ФБ

Колишній голова природоохоронної прокуратури Києва часів президентства Віктора Януковича Вадим Гаєвий виявився власником нерухомості в окупованому Криму. Про це написав журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"У Гаєвого, виявляється, ще є елітна нерухомість у Ялті. Апартаменти в центрі міста. Оформлено на дружину. Здаються за дорого", - написав він.

Значно довші за саму власницю: Українка увійшла до Книги рекордів за найдовше волосся у світі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 5:00

35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель". . Загалом волосся Наси...

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...