Оце так: Українські спортсмени поїдуть на змагання в Росії попри заборону

У складі національної збірної виступлять 11 найсильніших скелелазів.

Ілюстрація: ria.ru

З 21 по 22 квітня в Москві пройде II Етап Кубка Світу зі скелелазіння, повідомляють Патріоти України з посиланням на 4sport.ua.

На цьому етапі спортсмени змагатимуться в двох дисциплінах: боулдерінг і швидкість, на які вже зареєструвалися 448 учасників з 34 країн світу, включно з Україною.

У складі нашої національної збірної виступлять 11 найсильніших скелелазів. Український легендарний скелелаз Данило Болдирєв вже прокоментував поїздку на Росію: "Я, як спортсмен, завжди мріяв про змагання в Москві! У країні, де спорт завжди буде надбанням, і навіть мистецтвом. Тому що сотні тисяч глядачів Росії можуть відчути в реальності всю енергію змагання і дати свою підтримку кожному спортсмену, незалежно від його регалій і прапора. Упевнений, що змагання пройдуть на найвищому рівні, я знаю ставлення Росії до спорту це не скупа Європа, яка часто проводить все для галочки, і принижує спортсменів!".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...