Оце так: В Європі будують церкву на честь Путіна (фото)

У містечку Банстолв у Сербії завершується будівництво православного храму Марії Магдалини, який неофіційно присвячений президенту Росії Володимиру Путіну, повідомляють Патріоти України.

Те, що церква присвячена Володимиру Путіну підтверджують місцеві жителі, які сподіваються, що російський президент відвідає місто і споруду під час візиту в країну, який запланований на 17 січня.ю

Спершу планувалося побудувати дерев'яну церкву в пам'ять про жертви операції "Буря" в Сербії, однак Владиці Сремському Василю вдалося знайти пожертви на значно більший за розміром храм.

Ініціатор будівництва церкви і член комітету з будівництва, житель Банстола Бранко Симонович заявив, що храм буде схожий на російську церкву святителя Миколи Чудотворця в Софії, його площа складе близько 200 кв. метрів. За його словами, "храм Путіна" допоможе розвитку території навколо Банстола.

"Путін - це світовий бренд, і я не бачу перешкод для того, щоб і у нас з'явилося щось присвячене йому. Зрештою , це могло б бути свого роду подарунком йому", - сказав він.

Необхідні кошти на будівництво ще не зібрані, але в Банстоле і в Сремській єпархії Сербської Православної Церкви сподіваються на відгук меценатів.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...