А ви згодні? Вчені назвали найдепресивніший день нового року

"Синій понеділок" відрізняється від інших днів депресивним настроєм, невдалими рішеннями, низьким рівнем мотивації.

Ілюстрація: psyhosoma.com

Цього року найбільш депресивним днем назвали 15 січня - "синій понеділок". Такий розрахунок зробили британські вчені у 2005 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Sun.

Для визначення дати "синього понеділка" враховують декілька факторів - погоду, рівень витрат (зокрема, різницю між боргом та платоспроможністю), кількість часу від Різдва, тривалість сонячного дня.

За словами вчених, "синій понеділок" відрізняється від інших днів депресивним настроєм, невдалими рішеннями, низьким рівнем мотивації.

Ця дата не обов'язково третій понеділок січня, хоча здебільшого так і буває. Кілька разів "синій понеділок" припадав на кінець січня.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...