Оце так: "Ветерани" Міноборони зажадали повернення святкування 23 лютого

У соцмережі така заява викликала величезне обурення.

Ілюстрація: mediarepost.ru

Святкування Дня захисника вітчизни повинно відбуватися 23 лютого. Про це заявив Петро Цибенко, який є членом Громадської ради при оборонному відомстві України, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Коментуючи відео, розміщене користувачам соцмережі Facebok, колишній представник Компартії наголосив, що українська влада, запровадивши нове свято, День захисника України 14 жовтня, хоче здійснити заміну понять. «Ветерани висловлюють про своє незадоволення. Наше свято - 23 лютого», - сказав український чиновник.

У соцмережі така заява Цибенка викликала величезне обурення. Українці нагадали колишньому нардепу, що у даний час представники ЗСУ захищають територіальну цілісність України від російської агресії.

Тим часом, Кремль вже давно дав оцінку наслідкам зміни курсу України на Європу, через це єдиним шляхом підірвати державність влада Росії вважає колишнього президента-втікача Віктора Януковича, оскільки його промови досить активно транслюються місцевими ЗМІ. Москва використовує Януковича тільки для донесення пропагандистських заяв стосовно окупованих територій не лише до російських глядачів, але також світовій спільноті.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...