"Отже, увага: малюнки дітей Росії від 2012 року. Ах, так. І не забувайте, що це саме ми фашисти": Соцмережі про те, як РФ готувалася до війни проти України (відео)

Виявляється, Росія готувалася до вторгнення на Донбас ще у 2012 році.

СкріншотУ мережі показали відео з малюнками дітей з Росії, на одному з яких зображено, як російські танки атакують Україну. Цікаво, що відео під назвою "Лелека на даху, мир на землі" було опубліковано в YouTube ще в травні 2012 року.

На 59 секунді ролика демонструється малюнок з танком, який веде вогонь по будівлі з українським прапором. "Отже, увага: малюнки дітей Росії від 2012 року. Ах, так. І не забувайте, що це саме ми фашисти..." - написав у своєму Twitter-акаунті блогер Сергій Наумович.

"Боже, як же вони готувалися, і цим кліпом та іншими матеріалами вони просто зомбували народ. Як же ми помилялися", - прокоментував відео один з користувачів.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...