Овочі, які заважають... скинути зайві кілограми, - дієтологи

Дієтологи назвали три овочі, які заважають схуднути.

Експерти наголошують, що у щоденному раціоні майже третину мають займати овочі, однак не всі з них допомагають тримати тіло у формі.

Річ у тому, що деякі овочі пришвидшують схуднення, а деякі допомагають швидше набрати вагу. Науковці з Гарвардського університету дійшли до висновку, що є три популярні овочі, якими не варто захоплюватись на дієтах.

Виявилось, що найбільше уповільнюють схуднення картопля, горох та кукурудза. Це підтвердив експеримент за участю понад 10 тисяч осіб, за раціоном яких стежили медики.

Саме ті, хто надавав перевагу крохмалистим овочам під час трапези, значно довше позбувались зайвої ваги. А картопля, кукурудза та горох були найпопулярнішими у списку смаколиків, які гальмували схуднення.
Медики наголошують, що не варто ними надто захоплюватись, але і відмовлятись повністю не треба. Адже у цих овочах чимало корисних вітамінів та мінералів, тому краще просто зменшити їх кількість у раціоні.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...