"Озера кохання" з'явилися у Дубайській пустелі

У дубайській пустелі Al Qudra з’явилися штучні "Озера кохання". Вони зроблені у формі сердець, які перетинаються між собою.

Водойми незвичної форми можна побачити на картах Google. Про ці озера пише видання Khaleej Times, передають Патріоти України.

Дві водойми викопали так, щоб вони утворювали два серця та пересікалися між собою. Озера наповнені водою, а всередині них залишилися острівки. Навколо тут посадили дерева і виклали доріжки.

Поруч із серцями видніється слово Love, яке висадили за допомогою дерев. Новостворене озеро можна побачити на картах Google.

Вигляд озер на картах Google

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...