Пам'ять повинна жити: У Краматорську з'явиться сквер імені Скрябіна

Кошти планують виділити із міського бюджету.

Скрябін. Фото: bug.org.ua

У Краматорську з міського бюджету в 2017 році виділять 4,5 млн гривень на створення скверу імені Кузьми Скрябіна, повідомляють Патріоти України.

Під новий сквер, який назвали ім'ям відомого музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), виділили понад 8,4 тис. кв. метрів вільної ділянки землі.

У затвердженому міському бюджеті на 2017 рік передбачили кошти на фінансування робіт з капітального ремонту клумб і будівництво кількох скверів.

На оновлення клумб передбачається витратити 5,5 млн гривень, на розробку проектно-кошторисної документації, реконструкцію і будівництво шести скверів - 15 млн гривень.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...