"Папа - он не мама?": У Великобританії з'явився перший вагітний чоловік (фото)

Британський трансгендер Хейден Крос вирішив уповільнити процедуру зміни статі, щоб народити дитину.

Хейден Кросс. Фото: tatiluzmani.tv.

Британський трансгендер Хейден Крос (Hayden Cross) оголосив про свою вагітність, ставши першим вагітним британським чоловіком, і, можливо, першим чоловіком, який народить в цій країні. Зараз він знаходиться на четвертому місяці вагітності, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Народжений жінкою молодий чоловік в 2013 році почав приймати гормони для зміни статі. Крос каже, що за документами він вже чоловік.

За словами британця, він вирішив уповільнити процедуру зміни статі, щоб завести дитину. Крос планує пережити операцію з видалення грудей і яєчників після народження малюка. Хейден завагітнів за допомогою донора сперми, якого він знайшов через Facebook.

Він не збирається приховувати від своєї майбутньої дитини, що був спочатку мамою, а потім став татом. Природно, розповісти про це він збирається лише після того, як та зможе нормально розуміти, що таке трансгендер.

"Я не буду цього приховувати, тому що малюк має право знати все про мене. Ставлення до трансгендерів в суспільстві з роками змінюється в кращу сторону", - додав Крос.

Британець каже, що обов'язково завершить всі необхідні процедури зі зміни статі, тому що не відчуває себе жінкою.

Британські ЗМІ відзначають, що цей молодий чоловік став першим в країні вагітним чоловіком.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...