"Паралельно з чемпіонатом світу з футболу в Росії йде чемпіонат зі швидкісного знімання трусів", - російський журналіст

Незважаючи на патріотичну пропаганду і показний оптимізм, росіянки просто дуже хочуть виїхати із країни.
Олександр Невзоров. Фото: соцмережі.

Відгуки іноземців, які відвідали чемпіонат світу з футболу в Росії, можуть перетворити РФ на центр світового секс-туризму. Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров у ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Іноземець – наволоч спостережлива. Зараз вони зрозуміли, що паралельно чемпіонату світу з футболу в Росії йде чемпіонат зі швидкісного знімання трусів. І іноземці понесуть по своїх містах і селах клич про рідкісну феноменальну доступність російських дівчат. Причому дурний іноземець не розуміє, у чому річ, він не розуміє природи цієї давучості", – розповів він.

Публіцист зазначив, що іноземці не бачать "одружувального" підтексту росіянок і їхніх справжніх мотивів. "Вони не розуміють, чому ці російські дівчата, з якої туги і безнадії рвуть із себе труси і колготки перед будь-якими конголезцями, уругвайцями, єгиптянами. Вони з наївності думають, що дівчата йдуть на все це заради пива, яке додається до швидкоплинного зв'язку, або заради €20. Вони не можуть зрозуміти, що бідні дівчата поголовно дають себе дегустувати всім іноземцям, які трапляться, і діють методом такого килимового бомбардування всім – іспанцям, грекам, арабам, єгиптянам, лівійцям – і роблять це в смішній надії, що хтось на смерть підірвется на цій російській сексуальній міні і, збожеволівши від пристрасті, скаже: "Усе, забираю її до бісової матері! Загорніть..." – і геть із богоспасенної вітчизни", – розповів Невзоров.

Він наголосив, що сплять з іноземцями не "якісь там повії". "Це нормальні нещасні дурепи, чесні нормальні дівчата, які у вільний від єгиптян час співають де-небудь у хорі: "Дядя Вова, мы с тобой". Це ті самі дівчата, які наповнюють оптимізмом опитування ВЦВГД або цілують попам руки. Це ті дівчатка, які вчора кричали "Крим наш!", які стояли в лінійках на меморіалах. Ось вони бачать зараз, що з'їхалися зі всього світу наречені з іншого світу і розуміють, що шансик, крихітний, звичайно, – шансик урятуватися від нашої безнадії, він дуже невеликий, але він є", – продовжив публіцист.

Невзоров зазначив, що, незважаючи на патріотичну пропаганду і показний оптимізм, росіянки хочуть виїхати із країни. "Вони хочуть утекти від злиднів і від безпросвітної тупості", – пояснив він. Публіцист додав, що у Росії сформувалася "фізіономія" з двох компонентів. "Це така велика російська вульва з добрим ленінським прищуром. І краватка в горошок, зрозуміло, під нею", – підсумував він.

Чемпіонат світу з футболу проходить в 11 містах Росії із 14 червня до 15 липня 2018 року. Уболівальниця російської збірної Наталія Немчинова, яку на початку чемпіонату світу з футболу описували як одну з найкрасивіших дівчат на трибунах, опинилася в центрі обговорення, коли в соцмережах і ЗМІ дізналися про її кар'єру порноактриси.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...