Пасажири обурені: У Мехіко в метро з'явилися сидіння з «пенісами» - тільки для чоловіків

Таким дивним образом керівництво підземки вирішло привернути увагу до сексуальних домагань в метро. Організатори пішли ще далі в полюванні за «самцями». Все це викликало неоднозначну реакцію у представників обох статей.

У столиці Мексики стартувала кампанія NoEsDeHombres, яка покликана привернути увагу суспільства до сексуальних домагань чоловіків до жінок в громадському транспорті. Опитування показало, що з таким стикалися 65% мешканок столиці Мексики, , повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Організатори акції встановив в одному з вагонів метро рельєфного сидіння, яке нагадує чоловічий торс і пеніс. І зняли реакцію чоловіків, які сідали на це місце.

Вульгарне сидіння позначено, як "тільки для чоловіків", а також супроводжується написом: "Сидіти тут не зручно, але це ніщо в порівнянні з сексуальними домаганнями, яким піддаються жінки по дорозі на роботу і з роботи".

Також на платформі для очікування знімали на відео крупним планом сідниці чоловіків-пасажирів та тут же транслювали їх на екранах на станції. Природньо, чоловіки сильно ніяковіли в цих ситуаціях.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...