Патріоти рулять: В Донецьку полетіли "голови" через український прапор на пам'ятнику Леніна (відео)

Так званим "поліцейським", які повинні були патрулювати тої ночі біля монументу вождеві і не вгледіли, як з'явилося патріотичне зображення українського символа, виголосили сувору догану.

Українські патріоти в Донецьку намалювали український прапор на пам'ятнику Леніну. Фото:24tv.ua

В окупованому Донецьку український прапор на постаменті Леніну викликав великий резонанс. Так звані "правоохоронці" навіть провели службове розслідування, хто не вгледів за постаттю вождя. Як стало відомо ТСН з власних джерел, службове розслідування проводив "підполковник поліції" Дмитрюк, який ретельно вивчив відео, передають Патріоти України.

"Поліцейських", які чергували в районі, змусили писати пояснювальні. Як пояснили чергові, які працювали в ту ніч, Анатолій Пастернак і Андрій Єгоров, вони в новорічну ніч більше приділили уваги ялинці, оскільки саме там чекали диверсії з боку "диверсійно-розвідувальних груп ЗС України".

В "ДНР" визнали таку неуважність "порушенням службової дисципліни", Єгорову і Пастернаку оголосили сувору догану, крім того, зауваження отримав "старший лейтенант" Владислав Шелест.

Нагадаємо, як все відбувалося.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...