Патріоти в окупованому Донецьку "відклали" святкування Нового року до повернення України

У своїх побажаннях донеччани сподіваються, що цей рік, який вже настав, є останнім під окупацією терористів.

Донецьк чекає завершення окупації терористів, щоб відсвяткувати Новий рік з українцями. Ілюстрація:http://www.62.ua/

Донеччани, які проживають в окупованому Донецьку, прислали своїх знайомим переселенцям-киянам вітальні смс-повідомлення, в якому пояснили, що справжнє новорічне свято вони проведуть на головній площі Українського Донецька, коли всі донеччани зможуть повернутися в своє місто. Про це пише місцевий сайт 62.ua, передають Патріоти України.

"Я і моя родина, на сьогоднішній день, є переселенцями з тимчасово окупованої території Донбасу та проживаємо в місті Києві. Хотілося б з Вами поділиться однією подією, яка мене, мою сім'ю і всіх знайомих дуже порадувала і обнадіяла.

Напередодні нового 2016 на мій телефон прийшла СМСка від знайомих, які в даний час проживають у Донецьку і в силу сформованих обставин взагалі не виїжджали останні півтора року з міста.

СМСка була такого змісту: "Ми, жителі Донецька, які не переходимо в 2016 р і вже як два роки залишаємося в 2014 р. Ніколи Донецьк так довго не знаходився під окупацією, навіть при фашистах. Коли ви повернетеся, ми відсвяткуємо, на головній площі міста всі ці 2015й і 2016й рік, сподіваюся, останній в окупації.

При цьому використаємо всі запаси феєрверків в Україні на головній площі Українського Донецька ". Ось такі СМСки приходять з Донецька " - написало видання.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...