"Патріотизм не в тому, на чому я їжджу і де живу": Пропутінську Родніну зловили на брудному лицемірстві

Ірина Родніна відпочивала на Гаваях, а тим, хто їй це нагадав, порадила не заздрити та не вважати себе більшими патріотами.

Ірина Родніна. Фото: РБК.

Знаменита триразова олімпійська чемпіонка з фігурного катання Ірина Родніна, яка зараз є депутатом від "Єдиної Росії" стала об'єктом обструкції в інтернеті. Під час інтерв'ю вона не змогла відповісти, чому новий рік провела на Гаваях, при тому що в Думі голосувала за закони, які обмежують діяльність американських громадян в Росії, передають Патріоти України.

"Здається лицемірством, коли ми займаємося вошивим патріотизмом. Коли починаємо кидатися гаслами, що цей ворог, а цей не ворог. Патріотизм полягає не в тому, де я проводжу час, - це заздрість. Не в тому, на чому я їжджу і де живу, - теж заздрість. Патріотизм - це твої вчинки і справи. I ті рішення, які приймаєш", - популістськи відповіла Родніна в інтерв'ю sports.ru.

Крім того Родніна вважає, що всі новини про негативний ефект від правління Путіна, це лише "розгойдування човна". "Треба приводити все в порядок і працювати з людьми, а не розхитувати країну. Одні вже домайданились, що жити нема на що", - підсумувала Родніна.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...