Патрульному зламали носа: В Івано-Франківську дебошири розправились з поліцією

Однак порушників затримали, хоча поліцейський і опинився в лікарні.

Ілюстрація: ЖЖ

В Івано-Франківську зранку у неділю, 16 жовтня, сталася масова бійка, при спробі вгамувати яку постраждав патрульний поліцейський. Як повідомили у патрульній поліції міста, бійка сталася близько 4-ї години ранку біля нічного клубу на вулиці Галицькій, передають Патріоти України.

Патрульні, які приїхали на місце пригоди, застосували проти дебоширів, які чинили правоохоронцям опір, газовий балончик Терен 4М та здійснили один попереджувальний постріл вгору.

"Під час конфлікту один з порушників кілька разів ударив патрульного в лице. Тоді патрульний застосував спецзасіб - газовий балончик Терен 4М, але й на це чоловік не зреагував. З метою припинення правопорушення інспектор патрульної поліції оголив табельну вогнепальну зброю та здійснив один постріл угору", - заявили в патрульній поліції Івано-Франківська.

У результаті правоохоронці затримали трьох чоловіків, їм загрожує кримінальна відповідальність. Патрульного госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і переломом кісток носа.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...