Зробимо покидька відомим. "П*дрила хоче стати популярним. Завтра на колінах розповідатиме, що його не так зрозуміли": Хам-маршрутник накинувся з кулаками на інваліда АТО (відео)

Неправедний гнів перевізника викликало запитання ветерана, на яких підставах той порушує закон. А також те, що хлопець записував хама на відео і відмовився стирати запис

В Обухові під Києвом водій маршрутки намагався побити інваліда війни. Про подію розповів та виклав запис користувач Twitter Duncan MacLeod, зазначають Патріоти України.

Йдеться про учасника конфлікту на Донбасі.

«Як хочеш, так і їдь! Мені однаково! »- почав він ображати хлопця у відповідь на прохання роз'яснити йому, на що той має право в громадському транспорті. Негідник щось там белькотав про Афганістан. І дуже непокоївся, що його знімають. Неприємна розмова закінчилася тим, що водій вдарив телефон ветерана, на який той його знімав і почав вставати з-за водійського місця. На цьому відеозапис обірвався.

. Мережа обурив цей факт. «Карма чекає», - пишуть люди. Однак найбільш змістовним та пророчим виявився комент самого Duncan MacLeod.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...