Пекельна ніч: У Нацполіції шокували статистикою злочинів на Новий рік

"Бережіть один одного, особливо в ці святкові дні, щоб потім ніщо не затьмарювало ані свято, ані життя! Тільки за добу з 31 грудня 2018 року було скоєно вісім вбивств та сім загиблих у ДТП у різних частинах нашої країни", - пише на своїй сторінці в Фейсбук замголови Нацполіції Вячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Надзвичайно трагічне вбивство у Вінниці, де по-звирячі була вбита ціла родина - жіночка-пенсіонерка, 1953 р.н., її невістка, 1987р.н., діти, двох та семи років. Підозрюваний, близький родич, слідчими поліції затриманий.

У Нікополі Дніпропетровської області поліцейськими за пограбування та вбивство 48-річної жінки протягом доби був затриманий 50-річний місцевий мешканець. Життя жінки він оцінив у ноутбук та мобільний телефон, це й вся здобич покидька.

В новорічну ніч працівники поліції Черкащини встановили та затримали покидька, який 27.12.2018 року вбив 52-річного мешканця Київської області, який працював в управлінні Державного рибного господарства Києва і Київської області. Аби приховати свій злочин, він вивіз тіло вбитого до сусідньої Черкаської області.

І вже сьогодні у Миколаївській області на автодорозі Дніпро-Миколаїв сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів «Опель» та «Мазда». Тільки за попередніми даними в результаті аварії сім осіб загинуло, серед них одна дитина, ще двом надається медична допомога".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...