Пенсійний фонд прийняв за шахраїв: Стало відомо, як у РФ маскують дітей ГРУшників

Всім 56 дітям, котрі проживали в гуртожитку ГРУ, в графі "дата народження" додали по 100 років до реального віку.

У Міноборони РФ вміють "вдало" маскуватися. Ілюстрація: соцмережі.

Керівництво Генштабу Міноборони Росії засекретило дітей співробітників ГРУ, що проживали у відомчому гуртожитку на вулиці Маршала Бірюзова, де жив і Анатолій Чепіга, підозрюваний в отруєнні Скрипалів. Про це йдеться в розслідуванні журналіста Сергія Канєва і Центру "Досьє", передають Патріоти України.

Відповідне розпорядження силового відомства з'явилося в 2011 році, але дізналися про нього лише зараз і то випадково. Засекречування відбувалося наступним чином: всім 56 дітям, котрі проживали в гуртожитку, в графі "дата народження" додали по 100 років до реального віку. Тобто народженим в 2005 році вписували 1905 рік, в 2010-му - 1910-й.

У військовому відомстві повідомили, що інформація з'ясувалася після того, як Пенсійний фонд РФ звіряв списки столичних пенсіонерів і раптово виявив неврахованих столітніх жителів, які проживають в двох будинках. Співробітники фонду подумали, що це якась шахрайська схема, і навіть хотіли звернутися в поліцію, але вчасно втрутилося Міноборони і все пояснило.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...