Перекинувся човен, загинули люди: Під Києвом на Дніпрі сталася моторошна трагедія

У Київській області перекинувся човен із трьома рибалками. У результаті загинули двоє чоловіків 34-36 років, повідомляють Патріоти України.

Як розповіли місцеві жителі, трагедія сталася 17 березня в с. Ходорів Миронівського району. Чоловіки ловили рибу в заплаві Дніпра. З невстановлених поки причин, човен, у якому були рибалки, перекинувся і люди опинилися у воді.

На берег вдалося дістатися лише одному рибалці. За даними нашого співрозмовника, чоловік, котрий вижив, отримав переохолодження та був доставлений у лікарню.

На місце події прибули водолази, які дістали тіло одного із загиблих. Обставини НП з'ясовуються. У прес-службі ДСНС Київської області дану трагедію нашим журналістам підтвердили, і додали, що на даний час продовжуються пошуки тіла іншого рибалки.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...