Переламані ребра, гомілки і стегна: Під Дніпром рідна мати жорстоко познущалася з 11-місячної доньки

На вихідних дитину помістили в реанімацію.

Ілюстрація: rbc.ua

У місті Кам'янське Дніпропетровської області жорстоко побили 11-місячну дівчинку, в результаті чого вона з численними переломами потрапила в лікарню, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Стан її кращий, але ще залишається важким. Інших відомостей дати не можу. Зараз головне -вилікувати всі її переломи, а потім буде реабілітація. Ми її ще лікуємо. До неї ніхто не приходить, вона одна", - розповіла лікар.

За словами медиків, у Софії переламані ребра, дві гомілки і два стегна. "Це все реабілітація на багато років. Дитина не підпускає до себе людей. Вона повністю закрита простирадлами, коли їх знімають, то вона починає скиглити. Вона дітей ще якось підпускає, але дорослих боїться", - зазначила місцева жителька, додавши, що лікарі постійно перебувають біля дівчинки.

Відзначається, що в лікарні Софія лежить вже більше тижня. За цей час до неї ніхто не приїхав і не поцікавився про її стан. За непідтвердженою інформацією, дитину побила 26-річна матір. Її затримали правоохоронці, однак швидко відпустили.

За словами лікарів, жінка розповіла поліції, що впала на дівчинку. Хоча медики відзначають, що не можна при таких обставинах отримати подібні травми.

"У неї зламані ребра і стегна. Добре, що вона не стукнула по голові, її подивилися, і там все добре. Дівчинка ця дуже хороша, вона в свої 11 місяців вже нормально розмовляє. Вона просить їсти, каже медсестрам "мама". Це така світла дитина, але ось що її чекає далі? Притулок. Якщо зараз дати про цю дівчинку інформацію, то є шанс, що її хтось забере ", - зазначила місцева мешканка.

Вона додала, що лікарі говорять - діти в такому стані просто не виживають. "Це дуже сильний шок для них і диво, що дівчинка вижила. Її ще і везли з Кам'янського в Дніпро і вона все це витерпіла", - підкреслила жінка.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...