Перемога холодильника над ТБ: Росіян не влаштовує ціна за Крим, - дипломат

Легітимізація анексії кримського півострову сприяла лише внутрішнім успіхам Кремля.

Ілюстрація: ЖЖГромадяни Росії лише тепер зрозуміли, яку ціну їм доводиться платити за незаконну анексію Криму. Таку точку зору в інтерв'ю журналістам озвучив Богдан Яременко, український дипломат, повідомляють Патріоти України.

На його думку, легітимізація анексії кримського півострову сприяла лише внутрішнім успіхам Кремля. В даний час російське населення стверджує, що за незаконну анексію української території доводиться платити свою ціну, яка їх, вочевидь, зовсім не влаштовує. Розповідаючи про ситуацію нам міжнародній арені, Богдан Яременко зауважив, що за межами діалогу з кількома десятками країн, котрі три роки тому не підтримували Україну під час голосування в Генасамблеї ООН за підтримку територіальної цілісності, плани Кремля так і не реалізувалися.

Дипломат також розповів про розвиток антиросійських санкцій, котрі були введені у зв’язку з тим, що Кремль порушив міжнародне право та вдався до анексії Криму. На переконання Яременка, деякою мірою російська Державна дума визнана нелегітимною у світі, оскільки обрані туди депутати від анексованого півострову вважаються нелегітимними. Раніше в Росії зробили заяву про небажання кримських татар переїжджати в Україну.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...