Переможна прогулянка: Еліна Світоліна з українським прапором викликала у Римі фурор (фото)

Фанати також побажали спортсменці удачі на Roland Garros, який стартує 21 травня в Парижі.

Еліна Світоліна у Римі. Фото:Twitter

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна після перемоги на супертурнірі в Римі відправилася гуляти по столиці Італії з українським прапором. Четверта ракетка світу із задоволенням позувала, закутана в синьо-жовтий стяг, привертаючи уваги пересічних італійців. Фото спортсменка виклала у своєму Twitter, передають Патріоти України.

У коментарях під знімком фанати захоплюються спортсменкою і бажають їй удачі на Roland Garros, який стартує 21 травня в Парижі.

Як відомо, Еліна перемогла в фіналі турніру серії WTA Premier 5 в Римі з призовим фондом 2,7 мільйона доларів. Найкраща тенісистка України встановила національний рекорд.

На рахунку українки 12 одиночних титулів, що дозволило їй побити досягнення легендарного Андрія Медведєва серед українських тенісистів за кількістю трофеїв в одиночному розряді.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...