Перемир'я зірвано: Терористи завдали потужного удару по ЗСУ, є поранені

Терористи на Донбасі порушили весняне перемир'я і відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ООС.

Під обстрілом двоє українських захисників отримали поранення і були направлені в лікарню. Повідомляється, що за минулу добу, 12 березня, терористи тричі здійснювали обстріли.

Так, на Луганському напрямку окупанти випустили 5 мін калібру 82 мм по опорних пунктах підрозділів ООС, обладнаних неподалік Кримського.

Також терористи провели обстріл на Донецькому напрямку. Бійці ЗСУ зафіксували два розриви 120-го і 12 – 82-го калібрів.

Неподалік Авдіївки противник провокував наших військових вогнем із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Вранці 13 березня терористи знову обстрілювали опорні пункти підрозділів Об'єднаних сил поблизу Авдіївки. А в районі Мар'їнки позиції ЗСУ обстрілював снайпер.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...