Перепрацювались, Україна воює але зачекає: Народні депутати відмовилися працювати на тиждень більше

Спікер Андрій Парубій кілька разів виносив це питання на голосування, проте необхідних 226 голосів не було.

Ілюстрація:ukraineunderattack.org

Народні депутати не змогли прийняти зміни до календарного плану роботи Верховної Ради, якими 2016 року додавався ще один пленарний тиждень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Спікер Андрій Парубій кілька разів виносив це питання на голосування, проте необхідних 226 голосів не було.

"Пропозиція полягає в тому, що січневий пленарний тиждень перенести на кінець листопада - початок грудня. Тиждень з 10 по 13 січня, який був пленарний, зробити тижнем роботи з виборцями. А дні з 21 листопада по 2 грудня, які мали бути присвячені роботі з виборцями, зробити пленарними", - пояснив він.

Усього 167 нардепів підтримали це рішення.

"Для того щоб ми змогли прийняти бюджет у всіх етапах, передбачених законом, нам необхідний ще один пленарний тиждень до нового року", - повідомив Парубій.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...