Перерізав горло і відтяв голову: Жорстокий вбивця молодої жінки в Одесі розповів жахливі деталі злочину

27 лютого в Одесі на вулиці Середній правоохоронці знайшли в квартирі тіло жінки 1989 року народження без голови.

Фото: НП

Співробітники карного розшуку затримали у вівторок, 6 березня, підозрюваного у вбивстві 29-річної Ганни, тіло якої знайшли напередодні. Про це інформує "Думская", повідомляють Патріоти України.

Затриманий працює кухарем-сушистом в одному з місцевих закладів. З убитою чоловік був знайомий - вони навчалися в одній школі. Чоловік під час затримання штрикнув ножем правоохоронця і намагався скоїти самогубство, перерізавши собі вени.

Після цього чоловік зізнався у злочині. Він вирішив вбити жінку через нерозділене кохання: жінка відмовила йому у близькості. У нього також був корисливий мотив.

Вбивця спершу убив жінку, перерізавши їй горло. Після чого відтяв голову, яку забрав з собою. Разом з головою він забрав цінні речі у квартирі та гроші. Все це він закопав. Наразі правоохоронці шукають частину тіла у вказаному місці.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...