Переселенці-інваліди змушені повернутися до зони АТО через байдужість Одеської ОДА (фото)

Попри всі обіцянки Одеської ОДА в пансіонаті "Куяльник" вимкнули світло

Фото: "Фейсбук"

В одеському пансіонаті "Куяльник" вимкнули світло, тому переселенці-інваліди змушені були повертатися до зони АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник глави Донецької ОВЦА Ігор Стокоз, передають Патріоти України.

"Попри всі обіцянки Одеської ОДА в "Куяльнику" таки вимкнули світло. Тому вимушені переселенці-інваліди вирішили не чекати закінчення ремонту в "Святих Горах" і самотужки добираються до домівки. Завтра зранку о 4.30 зустрічаємо потяг №91 Одеса-Костянтинівка в Слов'янську. П'ятдесят три інваліди будуть тимчасово розміщені в іншому корпусі. Після закінчення ремонту ми приймемо всіх, хто ще поки залишається в "гостинній" і "люб'язній" Одеській області", - йдеться у його повідомленні.

Стокоз зазначив, що 4 жовтня вранці вони прибули потягом Одеса-Костянтинівка. "53 інваліди будуть тимчасово розміщені в іншому корпусі. Після закінчення ремонту ми приймемо всіх, хто ще поки залишається в "гостинній" і "люб'язній" Одеській області", - розповів представник Донецької ОВЦА.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...