Перетворила чоловіка на робота: Меган Маркл "влипла" у новий скандал

Меган Маркл знову зазнала хвилі критики з боку громадськості. Це сталося після того, як колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган висловив свою думку про те, що шлюб з колишньою актрисою перетворив принца Гаррі в робота. Він виступив в передачі "Доброго ранку, Британія" і зазначив, що принц Гаррі став нудним, повідомляють Патріоти України.

Морган розповів, що за словами інсайдерів в королівському палаці, герцогиня Сассекська заборонила принцу Гаррі вживати алкоголь, а також всі напої, які містять кофеїн, у тому числі чай і каву.

"Я б волів, щоб він знову грав голим в більярд у Вегасі", - сказав Морган, натякаючи на історію, яка сталася у 2012 році. Тоді відверті знімки принца Гаррі потрапили в пресу.

Пірс Морган обурився тим, що принц став схожий на нудну людину, яка не п'є навіть кави і читає всякі дурниці в пресі. Співведуча Моргана Сосанна Рід спробувала йому заперечити. Вона пояснила, що принц Гаррі міг і самостійно відмовитися від алкоголю і кофеїну, на що Морган обізвав герцога Сассекського роботом.

Інсайдери підтверджують, що у Меган Маркл моторошний і склочний характер. Вона мучила своїх підлеглих, так як надсилала їм інструкції навіть ночами.

Герцогиня Сассекська може влаштувати скандал з будь-якого приводу і категорично не хоче дотримуватися королівських протоколів. Цілком імовірно, що вона могла заборонити щось навіть власному чоловікові.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...